Σε μια στιγμή αδυναμίας, όταν ο νους ταξιδεύει στου "απείρου τη νυχτιά", όταν οι κεραίες της ευαισθησίας είναι τεντωμένες και ο χείμαρρος των συναισθημάτων ξεχειλίζει, τότε αρκεί μία μικρή σπίθα δημιουργικής έμπνευσης, για να προκύψει κάτι το ευφάνταστο. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δημιουργία του συγεκριμένου ιστολογίου, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει χώρο γόνιμης ανταλλαγής σκέψεων, διανοημάτων, εμπειριών. Στη βάση της προσπάθειας αυτής-που δεν διεκδικεί τα εύσημα του επαγγελματισμού-βρίσκεται η αγάπη για καθετί το ανθρώπινο, για κάθε μορφή πνευματικής δραστηριότητας που ανάγει τον άνθρωπο στη σφαίρα της αιωνιότητας και δεν τον αφήνει να χαθεί στη "σκόνη του χρόνου". Με όχημα, λοιπόν, την ευαισθησία, το όνειρο, τη φαντασία, ακόμη και την ψευδαίσθηση, ας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο που επιμένει να φέρει ακόμα τη σφραγίδα της γνησιότητας, του αλώβητου, του καθαρού, του άσπιλου και αμόλυντου από την πεζότητα και ρηχότητα της καθημερινότητάς μας!!!

Αντί καλωσορίσματος...

Τι νέοι που φτάσαμεν εδώ, στο έρμο νησί, στο χείλος
του κόσμου, δώθε απ' τ' όνειρο και κείθε απ' τη γη!

Κ. Καρυωτάκης, Ελεγεία και Σάτιρες

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


Εγκαινιάζουμε σήμερα έναν νέο-περισσότερο διαδραστικό τρόπο επικοινωνίας-με την ομάδα επιχειρηματολογίας του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής που για πρώτη φορά συμμετέχει στον ετήσιο καθιερωμένο διαγωνισμό που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας. Εύχομαι ολόψυχα-εκ μέρους και της συναδέλφου με την οποία έχουμε αναλάβει από κοινού τη συστηματική προετοιμασία των μελών της ομάδας- η τόσο δημιουργική πρωτοβουλία που πήραμε-ύστερα από επιμονή και προτροπή δική σας είναι η αλήθεια-να αποφέρει τους αναμενόμενους καρπούς. Επίσης, ελπίζω αυτό εδώ το blog να αποτελέσει το βήμα για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μας, ώστε η συμμετοχή μας στους προσεχείς προκριματικούς αγώνες να σημαδευτεί από τους καλύτερους οιωνούς.
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε μία λίστα με ενδεικτικά θέματα. Με κόκκινο πλάισιο έχω μαρκάρει ορισμένα από αυτά, που θεωρώ αξιόλογα, από τα οποία θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Εντούτοις, περιμένω τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις. Ο χρόνος είναι χρήμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...