Σε μια στιγμή αδυναμίας, όταν ο νους ταξιδεύει στου "απείρου τη νυχτιά", όταν οι κεραίες της ευαισθησίας είναι τεντωμένες και ο χείμαρρος των συναισθημάτων ξεχειλίζει, τότε αρκεί μία μικρή σπίθα δημιουργικής έμπνευσης, για να προκύψει κάτι το ευφάνταστο. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δημιουργία του συγεκριμένου ιστολογίου, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει χώρο γόνιμης ανταλλαγής σκέψεων, διανοημάτων, εμπειριών. Στη βάση της προσπάθειας αυτής-που δεν διεκδικεί τα εύσημα του επαγγελματισμού-βρίσκεται η αγάπη για καθετί το ανθρώπινο, για κάθε μορφή πνευματικής δραστηριότητας που ανάγει τον άνθρωπο στη σφαίρα της αιωνιότητας και δεν τον αφήνει να χαθεί στη "σκόνη του χρόνου". Με όχημα, λοιπόν, την ευαισθησία, το όνειρο, τη φαντασία, ακόμη και την ψευδαίσθηση, ας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο που επιμένει να φέρει ακόμα τη σφραγίδα της γνησιότητας, του αλώβητου, του καθαρού, του άσπιλου και αμόλυντου από την πεζότητα και ρηχότητα της καθημερινότητάς μας!!!

Αντί καλωσορίσματος...

Τι νέοι που φτάσαμεν εδώ, στο έρμο νησί, στο χείλος
του κόσμου, δώθε απ' τ' όνειρο και κείθε απ' τη γη!

Κ. Καρυωτάκης, Ελεγεία και Σάτιρες

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Shooting Coco



Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Αλέξανδρου Παρωτίδη
    
       Άρωμα γαλλικής κουλτούρας είχαν τη δυνατότητα να γευτούν όσοι επισκέφτηκαν το χώρο της Καπναποθήκης την περασμένη Πέμπτη, 24 Μαϊου. Μία ομάδα νέων ανθρώπων, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη της Κομοτηνής, οργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά, προσκαλώντας φίλους και γνωστούς σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο χρόνο με όχημα τη γοητεία και τον αισθησιασμό της γαλλικής μόδας, όπως αποτυπώνεται στυλιστικά στο έργο της Coco Chanel, της κορυφαίας γαλλίδας σχεδιάστριας μόδας.
Η ίδια, άκρως ανατρεπτική, ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της μόδας, λανσάρωντας ένα νέο look για τις γυναίκες που φέρνει στην επιφάνεια την αρρενωπή τους πλευρά. 
     Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις υπέροχες φωτογραφίες-πορτρέτα σε στυλ Coco Chanel, με τη διεισδυτική ματιά του Αλέξανδρου Παρωτίδη του Alexandros Parotidis Photography, τις εκθαμβωτικές κομμώσεις εποχής των Ελένης Ζαρονικόλα και Μαρίνας Χουχουλιάνου από το Artistic hair studio και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Σοφίας Σαμουρκασίδου του ινστιτούτου αισθητικής Με Σοφία και Ομορφιά. Την εσωτερική διακόσμηση επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Αιμιλία Κοϊμτζόγλου από την εταιρεία fragments architecture graphic design. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, με τους διοργανωτές να αποσπούν κολακευτικά σχόλια και να επιφυλάσσονται για ένα δυναμικό come back με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.


Ένα μικρό απόσπασμα από το making of της φωτογράφισης που έγινε στη Βενιζέλου, στο κατάστημα No Name, με το μοντέλο Μαίρη Καραπαναγιώτου.
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...